Ruokavirastossa on haettavana suunnittelijan vakituinen tehtävä, joka on sijoitettu lihantarkastusyksikköön Viikkiin.
Suunnittelijan vakituinen tehtävä on sijoitettu Ruokaviraston lihantarkastusyksikköön. Lihantarkastusyksikkö järjestää valvonnan kaikissa Suomen teurastamoissa sekä pienteurastamoissa, ja ohjaa ja valvoo lihantarkastusta sekä laitosvalvontaa. Sen lisäksi lihantarkastusyksikkö vastaa eläinlääkejäämien ja ehdollisuuden valvonnan koordinoinnista.
Lihantarkastusyksikön eläinlääkejäämien ohjelman vastaavana suunnittelijana vastuullasi on kansallisen eläinlääkejäämien valvontaohjelman sekä ehdollisuuden näytteenoton toimeenpano, hallinnointi ja toteutumisen varmistaminen. Tehtävään kuuluu mm. näytteenottopyyntöjen laatiminen ja toimittaminen, näytteiden saapumisen seuranta, näytetietojen täsmentäminen sekä näytteiden vastausten valmistelu ja toimittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu vuosittaisten koosteiden valmistelussa avustaminen. Isona osana tehtävään sisältyy sisäisten järjestelmien sekä prosessin kehittäminen.
Ruokavirastossa on haettavana suunnittelijan vakituinen tehtävä, joka on sijoitettu lihantarkastusyksikköön Viikkiin.
Suunnittelijan vakituinen tehtävä on sijoitettu Ruokaviraston lihantarkastusyksikköön.
Lihantarkastusyksikön eläinlääkejäämien ohjelman vastaavana suunnittelijana vastuullasi on kansallisen eläinlääkejäämien valvontaohjelman sekä ehdollisuuden näytteenoton toimeenpano, hallinnointi ja toteutumisen varmistaminen. Tehtävään kuuluu mm. näytteenottopyyntöjen laatiminen ja toimittaminen, näytteiden saapumisen seuranta, näytetietojen täsmentäminen sekä näytteiden vastausten valmistelu ja toimittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu vuosittaisten koosteiden valmistelussa avustaminen. Isona osana tehtävään sisältyy sisäisten järjestelmien sekä prosessin kehittäminen.
Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva AMK-tasoinen tai vastaavaa tutkinto sekä käytännön työkokemus. Tehtävä edellyttää hyvää kykyä asiakirjahallinnassa ja organisoinnissa, tietojärjestelmäosaamista sekä kykyä yhdistellä ja analysoida saatua tietoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, asiakaslähtöisyyttä, kykyä viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Katsomme eduksi aktiivisen ja kehittämishaluisen otteen sekä ratkaisukeskeiset toimintamallit. Työssä on oltava hyvät valmiudet käyttää valtionhallinnon IT-järjestelmiä ja kyky omaksua uusia toimintatapoja. Lisäksi odotamme ymmärrystä oman työn vaikutuksesta elintarviketurvallisuuteen.
Lisäksi odotamme myös
- valmiuksia käyttää hallinnon IT-järjestelmiä ja kykyä omaksua sujuvasti uusia sähköisiä työkaluja sekä edellytyksiä osallistua myös uusien ratkaisujen kehittämiseen
- kykyä joustavaan, järjestelmälliseen, huolelliseen, tavoitteelliseen ja ajoittain kiireiseen työskentelyyn
Arvostamme
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- kehittävää työotetta ja muutosmyönteisyyttä
- positiivista palveluasennetta
- aiempaa kokemusta ja intoa perehdyttämistyötä kohtaan
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella suppea henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Erityisasiantuntija Eva Marami etunimi.sukunimi@ruokavirasto.fi, puh. +358 295 204 915
Yksikönjohtaja Katri Koponen etunimi.sukunimi@ruokavirasto.fi, puh. +358 295 204 326
Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisinä Valtiolle.fi-palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi kirjaamon postiosoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Kirjeen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.
Ruokavirasto kirjaamo
PL 100
00027 Ruokavirasto
kirjaamo@ruokavirasto.fi
Ruokavirasto on maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalaan kuuluva virasto, jonka tehtävänä on elintarvikkeiden ja maa- ja metsätalouden tuotantopanosten turvallisuuden ja laadun, eläinten terveyden ja hyvinvoinnin sekä kasvinterveyden edistäminen, valvonta ja tutkimus sekä Euroopan unionin yhteisen maatalouspolitiikan mukaisten toimenpiteiden, unionin rahoittamien maaseudun kehittämistoimien ja näitä täydentävien kansallisten toimenpiteiden toimeenpanotehtävät.
Ruokaviraston toiminta kattaa koko maan. Ruokaviraston palveluksessa on lähes tuhat osaajaa useilla paikkakunnilla. Ruokaviraston päätoimipaikka on Seinäjoki.
Sijainti
Mustialankatu 3, 00790 Helsinki
Voit tehdä työtä jossain seuraavista toimipisteistämme
Muut tehtävän tiedot
Näin haet
Hakijan ohjeet
Kysy apua
Usein kysyttyä
Tehtäviä uran eri vaiheisiin
Valtion sisäisen liikkuvuuden tehtävät
Kansainväliset tehtävät
Opiskelijalle
Siirry sivustolla
Kaikki työpaikat
Tutustu työnantajiin
Valtiolle.fi-etusivu
Valtiolle.fi on Suomen valtion työnhakupalvelu. Palvelumme on näyteikkuna valtiolla työskentelemiseen ja hakukanava valtion avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihin. Palvelussamme on jatkuvasti avoimena satoja paikkoja monipuolisiin työtehtäviin Suomessa ja ulkomailla.
Lue palvelun tietosuojaselosteet sekä saavutettavuusseloste.
Anna palautetta sivustosta tai saavutettavuudesta.
Ole hyvä ja vaihda selain esimerkiksi Chromeen